top of page

Maatmeubilair

Heden zijn maatmeubels onmisbaar geworden in ieder interieur. Doordat je zelf je kleuren, materialen en indeling kan bepalen, bereiken we een strakke afwerking van uw interieur afgestemd op uw wensen en noden. Bovendien zorgen maatmeubels ervoor dat de oppervlakte van uw woning zo optimaal mogelijk benut wordt. 

Affligem Wood is gespecialiseerd in het maken van maatmeubilair. U kan bij ons terecht voor kasten op maat, haardmeubels, dressings, TV meubels en zoveel meer. Van kantoorinrichting tot de inrichting van de kinderkamer, wij doen het allemaal!

Meer te weten komen omtrent onze maatmeubels? Scroll dan naar onder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

AW - Dressing Affligem 2 kopie_11zon_edited.jpg
Kast.png

Geef jouw interieur net dat extraatje met onze
Kasten Op Maat 

Droom jij ook van maatkasten in jouw interieur? Boek dan een gratis inspiratiesessie ter waarde van €159 en wij blazen nieuw leven in jouw interieur!

Logo AW.png
Dressing Affligem_11zon.jpg

Wat mag u tijdens deze gratis inspiratiesessie verwachten? 

Gratis inspiratiesessie

Wenst u met ons een gratis inspiratiesessie in te plannen?

Goed nieuws!! Wij komen graag bij u langs... Tijdens deze gratis en geheel vrijblijvende inspiratiesessie kan u in eerste instantie kennis maken met ons en ons bedrijf. Veel van onze klanten verzamelen op voorhand al heel wat ideeën en voorbeelden van welke weg ze willen inslaan met hun interieur. Dit raden wij dan ook ten zeerste aan waarbij wij u kunnen bijstaan met een professioneel advies over de mogelijkheden van uw project. 

Ook brengen wij tijdens deze inspiratiesessie onze stalenboek en catalogus mee. Daarbij heeft u de keuze uit meer dan 190 kleuren en texturen waaruit u kan kiezen voor uw project. En zeker niet te vergeten voeren wij een professionele opmeting uit die ons instaat stelt om een gedetailleerde offerte voor u op te stellen. 

Nadat wij tijdens deze inspiratiesessie alle nodige informatie hebben verzameld, gaan wij voor u aan de slag! Binnen ongeveer 7 kalenderdagen mag u van ons een gratis, geheel vrijblijvende en gedetailleerde offerte verwachten. Aan deze offerte worden 2D plannen toegevoegd waardoor u zich uw project al helemaal kunt inbeelden. Ook voorzien wij brochures en een handleiding na plaatsing.

Bovendien heeft u persoonlijk contact met onze zaakvoerder en zijn wij 24/7 bereikbaar via onze WhatsApp Supportlijn.

Samengevat...

Professionele

opmeting

Logo AW.png

+190 kleuren

en texturen

Advies op

maat

Gedetailleerde offerte

Brochures & catalogus

2D

plannen

Handleiding na plaatsing

Persoonlijk contact

Boek dan een gratis inspiratiesessie ter waarde van €159 en wij blazen nieuw leven in jouw interieur!

Vestairekast Denderleeuw

Meer te weten komen over onze kasten op maat? Scroll dan naar onder!

Wenst u te genieten van deze gratis inspiratiesessie t.w.v. €159? Contacteer ons dan via onderstaand formulier! Wij nemen zodra contact met u op...

Bedankt voor de inzending!

Meer opbergruimte?

Ons maatmeubilair

Ontdek al ons maatmeubilair en opbergoplossingen

Haardmeubel in witte melamine en eik fineer

Haardmeubels

Maatkast voor slaapkamer

Maatkasten

Dressingkasten op maat

Dressings

Vestiairekasten

Vestiairekasten

Kantoormeubilair onthaaldesk

Kantoormeubilair

Tv kast Aalst

TV meubels

Bureaublad op maat

Designmeubels

Bureaukasten in witte melamine en imitatie fineer

Bureaukasten

Onze specialiteit

Kasten op maat

Het produceren en plaatsen van maatkasten en dressings behoren tot onze specialiteit. Onze ruime ervaring, vakmanschap en unieke concepten zorgen ervoor dat wij niet alleen kasten op maat aanbieden, maar een volledige opbergoplossing

Met onze leuze 'van concept tot uitvoering' start ieder interieurproject bij Affligem Wood. Wij luisteren naar uw noden en budget en bedenken een totaaloplossing voor uw woning. Ook over de plaatsing dient u zich geen zorgen te maken, want wij beschikken over een eigen plaatsingsdienst. 

Wenst u een vrijblijvende offerte van uw kast op maat? Dan komen wij met plezier bij u langs voor de bespreking van uw project.

Dressing

Onze troeven 

Uw maatkast in één oogopslag

Ontwerp maatkast living
Unilin plaatmateriaal

Bij de samenstelling van uw maatmeubilair werken wij hoofdzakelijk met Unilin plaatmteriaal. Unilin biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve ruwe spaanplaten, MDF-panelen tot afgewerkte HPL en gemelamineerde houten platen waardoor we in iedere mogelijke afwerking kunnen voorzien. 

unilin-vector-logo.png
Sokkel voor maatkasten
Vaste of verstelbare sokkel

Ons maatmeubilair kan ofwel rusten op een vaste of verstelbare sokkel. De sokkel zorgt ervoor dat er eventuele oneffenheden in het vloeroppervlak worden opgevangen en ons maatmeubilair geheel waterpas staat. 

Hettich softclose scharnieren

Ons maatmeubilair wordt voorzien van Hettich softclose schanieren. Hettich is een Duitse producent van kwalitatief meubelbeslag. De scharnieren functioneren met een softclose-mechanisme waardoor de deuren zacht sluiten. 

Hettich scharnier.png
Hettich ladegeleiders
Hettich ladegeleiders

Bij het integreren van schuiven in ons maatmeubilair kiezen we ook voor de kwaliteitsvolle ladegeleiders van Hettich. Deze ladegeleiders worden aan de zijkanten van het corpus gemonteerd zodat deze de belasting van de schuiven kunnen dragen. 

ABS kantband

Ons plaatmateriaal wordt afgewerkt met een ABS kantband van 1 of 2mm. ABS (Acrylonitril-butadieen-styreen) kantband zorgt voor een perfecte afwerking van ons plaatmateriaal. Een ABS kantband verstevigt ook onze platen en gaat slijtage tegen. 

ABS kantband
Ruggen van 8mm
Ruggen van 8mm

De achterzijde van onze maatkasten worden afgewerkt met een solide rug van 8mm. Deze rug wordt op het corpus gemonteerd, wat de maatkast extra verstevigd. 

Ruim assortiment aan handgrepen of push-to-open meubelbeslag

De fronten van ons maatmeubilair kunnen ofwel afgewerkt worden met een handgreep of een push-to-open mechanisme. 

Kledingbar.png
Handgrepen maatkast
Vaste of verstelbare kledingbar

In onze maatkasten kunnen een vaste of verstelbare kledingbar voorzien worden. Een vaste kledingbar wordt bevestigd aan het corpus door een legboord, terwijl een verstelbare kledingbar via een ophangsysteem aan een legplank gemonteerd wordt. 

Lamello P-systeem

Ons maatmeubilair monteren we via het speciaal ontworpen Lamello P-systeem. Dit P-systeem zorgt niet alleen voor een eenvoudige montage, maar ook het later demonteren van onze maatmeubels gaat zonder problemen. 

Lamello P-systeem
Led strip.png
LED verlichting

Ook kunnen onze maatmeubels voorzien worden van LED verlichting. Deze LED verlichting kan zowel aan de zijkant als bovenkant van het corpus gemonteerd worden. Daarnaast kunnen we ook boven- of onderverlichting plaatsen

Kleurenstalen plaatmateriaal

AZURE WHITE

AZURE WHITE

CANDY RED

CANDY RED

ELEGANT BLACK

ELEGANT BLACK

CREAMY

CREAMY

ELEPHANT GREY

ELEPHANT GREY

EVEREST WHITE

EVEREST WHITE

FLAKEWOOD WHITE

FLAKEWOOD WHITE

FONDANT

FONDANT

LEMON

LEMON

LYCHEE

LYCHEE

MACCHIATO BROWN

MACCHIATO BROWN

MASTER OAK NATURAL

MASTER OAK NATURAL

MISTY GREY

MISTY GREY

NORDIC PINE GREY BROWN

NORDIC PINE GREY BROWN

NORDIC PINE LIGHT NATURAL

NORDIC PINE LIGHT NATURAL

SUOMI ASH

SUOMI ASH

WHITE BIRCH

WHITE BIRCH

VALLEY ASH WARM GREY

VALLEY ASH WARM GREY

Meer dan 190 kleuren en texturen binnen de Unilin Evola collectie

Binnen de Unilin Evola collectie kunnen we meer dan 190 kleuren en texturen aanbieden. Met dit ruim assortiment zijn we dan ook instaat om in te spelen op alle interieurstijlen. Van het zakenkantoor tot de kinderkamer, voor ieder wat wils!

 

De kleur en uitstraling van deze materialen zijn evenwel soms moeilijk te beoordelen vanaf je beeldscherm. Daarom komen we met alle plezier langs voor het bespreken van uw project en met een stalenset. Ondertussen kan u door op onderstaande link te klikken nog meer inspiratie opdoen.

BEKIJK OOK

KEUKENS

Fineer eik.jpg

Afwerking fronten

Fineer eiken fronten 

Een afwerking van maatmeubilair in hout geeft aan uw interieur een warme look. Gefineerd plaatmateriaal met een eikenstructuur, walnoot of teak structuur geven deze unieke uitstraling aan uw interieur. 

Bij het ontwerpen van uw maatmeubilair is het dan ook mogelijk om hierin fineerhout te verwerken. De afwerking van fronten en schuiven in fineerhout zijn allemaal mogelijk. 

Aangezien fineer houten plaatmateriaal steeds onbehandeld verwerkt wordt, is het mogelijk om dit achteraf te behandelen met vernis of olie. Hierdoor kan u uw maatmeubilair laten afwerken met de kleur van uw voorkeur. Een interieur dat volledig afgestemd is op wat u graag ziet, is dus bij ons mogelijk.

Afwerking fronten

Natlakken fronten 

Naast een afwerking in HPL of melamine is het ook mogelijk om de fronten van uw maatmeubilair te laten lakken.

Het procédé dat aan de basis ligt van deze afwerking is natlakken. Hierbij wordt een vloeibare verf aangebracht op een ondergrond zoals bijvoorbeeld MDF door middel van spuitapparatuur.

 

Natlakken heeft weerom een waaier aan mogelijke afwerkingen zowel op vlak van RAL kleuren als structuren. Een matte, satijnen of hoogglans afwerking van uw fronten zijn allemaal mogelijk. 

Lakken meubels
Ledverlichting maatkast

Sfeer- en functionele verlichting

LED-verlichting

Bij het ontwerpen van uw maatmeubilair is het mogelijk om sfeer- en functionele verlichting te voorzien. 

We kunnen een ingefreesde ledstrip verwerken zowel aan de zijkant van het kastdeel als de onderkant van een legplank. Door een toets op een lichtschakelaar of door middel van een sensor wordt de binnenkant van uw maatkast opgelicht. 

Ook is het mogelijk om een ledstrip te monteren aan de buitenkant van uw maatkast. 

Het is evenwel belangrijk om te vermelden dat voor een toepassing van LED-verlichting altijd een stopcontact of aftakpunt aanwezig dient te zijn. 

Wij helpen graag mee aan uw bouw- of renovatieplannen. 

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een plaatsbezoek en vrijblijvend offerte. Wij staan met alle plezier klaar voor het bespreken van uw project. 

Heeft u vragen omtrent ons maatmeubilair?

Affligem Wood als uw bouwpartner
Affligem Wood
Diensten 
Bellekouter 15

1790 Affligem 

+32 (0)470 10 80 47


affligemwood@outlook.com


BE 0728 799 602
Andere
Meer
  • Facebook - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
bottom of page