top of page

Wij verzorgen uw
binnen- en buitenschrijnwerk

Het afleveren van kwaliteit en maatwerk staat centraal bij ons.  

Stijn De Ganck,

zaakvoerder Affligem Wood

Affligem Wood is een ambachtelijk schrijnwerkersbedrijf gevestigd in Affligem. Als algemene schrijnwerkerij verzorgen wij al uw binnen- en buitenschrijnwerk van concept tot uitvoering

Met onze leuze 'van concept tot uitvoering' start ieder project bij Affligem wood. Ons schrijnwerk vult uw noden in en daarom vertrekken we altijd vanuit de behoeften die u naar voren schuift. Vanop deze basis bedenken wij uw concept dat volledig afgestemd wordt op uw wensen en budget. 

 

Nadat u helemaal klaar bent om uw concept om te zetten in realiteit, gaan wij over tot fabricatie in eigen atelier om uiteindelijk de uitvoering ter plaatse te realiseren. Gedurende dit hele traject trachten we u dan ook zo veel mogelijk te ontzorgen zodat u na de uitvoering alleen nog maar hoeft genieten van uw schrijnwerk. 

Duurzaamheid

Klantgerichtheid

Maatwerk

Prijs-kwaliteit

Vertrouwen

Onze missie

Onze missie is het leveren van ambachtelijk schrijnwerk aan zowel particulieren als bedrijven. Tijdens ons traject van concept tot uitvoering vervaardigen we ieder project in eigen atelier waarbij wij steeds kunnen rekenen op een vast team van leveranciers en onderaannemers.

 

Affligem Wood staat dan ook klaar om ieder project tot in de puntjes uit te voeren waarbij wij onze 5 kernwaarden duurzaamheid, klantgerichtheid, maatwerk, prijs-kwaliteit en vertrouwen in het hoogste vaandel dragen. 

Voor wie...

Affligem Wood levert zijn schrijnwerk zowel aan particulieren, bedrijven en in onderaanneming voor verschillende bouwpartners.

 

Met onze centrale ligging in Affligem, tussen Brussel en Gent, zijn wij vooral actief in de provincies Vlaams-Brabant en Oost-VlaanderenEchter werken wij niet alleen rondom onze figuurlijke 'kerktoren' en hebben we in het verleden reeds verscheidene projecten uitgevoerd van de kust tot regio Antwerpen en Limburg. 

Nieuwbouwwoningen

Onze aanpak

Bij Affligem Wood vinden wij het belangrijk gestructureerd, professioneel en transparant te werk te gaan. Met onze leuze 'van concept tot uitvoering' streven wij ernaar onze klant zoveel mogelijk tijdens onze samenwerking te ontzorgen. Ziet u een samenwerking met ons zitten? Bekijk dan onderstaand het traject dat wij zullen doorlopen.

Stap 1 contacteer ons voor een offerte.jpg

01

Contacteer ons voor een plaatsbezoek

Indien u binnenkort gaat bouwen of verbouwen en daarbij staat binnen- of buitenschrijnwerk op de planning, dan mag u ons steeds contacteren voor een plaatsbezoek. Wij luisteren naar uw wensen en verzorgen een correcte opmeting. 

02

Vrijblijvende offerte en
bijhorend 2D plan

Na het plaatsbezoek gaan wij voor u aan de slag. Afgestemd op uw wensen en budget bezorgen wij u een gepersonaliseerde en geheel vrijblijvende offerte. Indien nodig wordt deze offerte vergezeld van een 2D plan en/of bijhorende documentatie. 

Stap 2 vrijblijvende offerte en 2D plan.jpg
Stap 3 bevestiging offerte en definitieve opmeting.jpg

03

Bevestiging offerte en
definitieve opmeting

Nadat u de offerte en bijhorende documentatie rustig heeft doorgenomen horen wij graag of u wenst in te gaan op deze offerte. Bij de bevestiging van de offerte komen we nogmaals langs voor een definitieve opmeting en bespreking van alle details. 

04

Fabricatie, levering en
plaatsing

Aansluitend op de definitieve opmeting gaan wij over tot bestelling van alle materialen en fabricatie in eigen atelier. Van zodra wij kunnen overgaan tot levering en plaatsing, contacteren wij u om een datum in te plannen.

Stap 4 fabricatie, levering en plaatsing.jpg
Stap 5 genieten van uw maatwerk.jpg

05

Genieten van uw maatwerk

Na de plaatsing rest u nog enkel te genieten van uw maatwerk. Wij zorgen immers dat de uitvoering volgens plan en offerte gebeurt waardoor u tijdens onze samenwerking maximaal ontzorgd wordt. 

Spelen in het bos

Maatschappelijk
verantwoord ondernemen

Affligem Wood draagt zijn steentje bij aan het milieu als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

 

In ieder project selecteren we materialen die voldoen aan de geldende milieuklassen en specifiek voor houtproducten die het FSC- of PEFC-keurmerk dragen. Ook gaat geen enkel materiaal verloren bij ons en staan wij in voor een duurzaam afvalbeheer. 

Wij helpen graag mee aan uw bouw- of renovatieplannen. 

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een plaatsbezoek en vrijblijvende offerte. Wij staan met alle plezier klaar voor het bespreken van uw project. 

Heeft u vragen omtrent ons schrijnwerk? 

Affligem Wood als uw bouwpartner
Affligem Wood
Diensten 
Bellekouter 15

1790 Affligem 

+32 (0)470 10 80 47


affligemwood@outlook.com


BE 0728 799 602
Andere
Meer
  • Facebook - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
bottom of page