top of page

Keukens

De keuken is één van de ruimten in de woning waar men het meeste tijd doorbrengt. Daarom is het niet alleen belangrijk om een keuken te hebben in de stijl van uw voorkeur, maar die ook vooral functioneel is en aangepast aan uw noden. Het laten maken van een keuken op maat bij Affligem Wood is daarmee de geschikte oplossing om het beste van deze twee werelden te bekomen. 

 

Ons vakmanschap zorgt ervoor dat we ieder keukenproject aangaan. Keukens, bijkeukens en keukenrenovaties behoren tot onze specialiteit. Voor een keuken in moderne of landelijke stijl bent u dan ook op het juiste adres bij Affligem Wood.  

Keuken

Onze keukens

Specialisaties

Keuken
Keukens
Bijkeuken
Bijkeukens
Keukenrenovatie
Keukenrenovaties

Keukens

Specialisaties

Keuken

Onmisbaar binnen iedere woning, is uiteraard de keuken. Bij bouw- of verbouwplannen waarin de keuken een centrale rol krijgt, kan u kiezen voor het op maat laten maken van uw keuken. Een keuken op maat brengt immers een grotere flexibiliteit mee aangaande design, indeling en uitvoering. 

Bij Affligem Wood is het mogelijk om een keuken te laten produceren volledig afgestemd op uw noden, favoriete stijl en budget. Binnen de keukenbouw wensen wij ons dan ook te onderscheiden op deze punten. 

Van een massief eiken keuken voor een landelijke woning tot een moderne keuken in hoogglans voor in uw nieuwbouwappartement kan u bij ons allemaal terecht. 

Bijkeuken

Specialisaties

Bijkeukens

Wenst u nieuw leven in uw berging te blazen dat al jaren ongebruikt wordt? Of heeft u een berging in uw nieuwbouw appartement of woning dat u wil inrichten? Dan is een bijkeuken de ideale optie om maximaal gebruik te maken van uw berging. 

 

In de meeste gevallen wordt een bijkeuken geïnstalleerd in een aangrenzende ruimte aan de eigenlijke keuken. Ter ondersteuning van de huishoudelijke taken wordt er in een bijkeuken functies voor wassen, drogen en strijken voorzien, maar voor het bewaren van etenswaren of schoonmaakspullen. 

Bij Affligem Wood kan u terecht voor het op maat laten maken van uw bijkeuken. Wij stellen een ontwerp op dat volledig is afgestemd op uw noden en budget.  

 

BEKIJK OOK

MAATMEUBILAIR

Keukenrenovaties

Specialisaties

Keukenrenovatie

Naast het plaatsen van een volledig nieuwe keuken, dat toch een grote hap uit uw budget neemt, kan u ook kiezen voor een keukenrenovatie. 

Een keukenrenovatie kan bijvoorbeeld toegepast worden wanneer de keukenkasten zich nog in goede staat bevinden, maar de keukenfronten aan vernieuwing toe zijn. Ook wanneer u beperkte aanpassingen wil doorvoeren aan de keukenkastinrichting of bepaalde onderdelen stuk zijn gegaan, is een keukenrenovatie geschikt. 

Wenst u enkele aanpassingen aan te brengen aan uw keuken? Wij luisteren graag naar uw plannen en bespreken met alle plezier de mogelijke opties. 

Keuken op maat

Een keuken op maat...

Bij het renoveren of plaatsen van een nieuwe keuken komen heel wat aspecten kijken. Daarom werkt u best samen met een professionele schrijnwerker zoals Affligem Wood. Afhankelijk van uw smaak en noden qua indeling stellen wij een ontwerp op dat binnen uw budget valt. 

Wij sommen enkele voordelen op van een keuken op maat van Affligem Wood...

100% Belgische maatwerk

Flexibiliteit

Eigen plaatsingsdienst

Ruim assortiment

Uitvoering

Keukenkastinrichting

Keukenkastinrichting

Een belangrijk aspect bij de samenstelling van uw keuken waarmee u dient rekening te houden, is de keukenkastinrichting. De inrichting van uw keukenkasten bepaald immers voor een groot stuk de mogelijke functionaliteiten en het gebruiksgemak. 

 

In onderstaande catalogus kan u alvast enkele ideëen op doen die wij bij de samenstelling van uw keuken graag met u bespreken. 

Catalogus Berma Decor
Keukentoestel

Uitrusting

Keukentoestellen 

Een keuken wordt slechts volledig functioneel met de installatie van de juiste keukentoestellen. Een frigo, oven, koelkast en vaatwas worden bij ons standaard in ieder keukenontwerp voorzien. Bijkomend kunnen er uiteraard nog andere toestellen voorzien worden op uw vraag. 

Met onderstaande merken werken wij veel in onze keukenprojecten en kennen een hoge klantentevredenheid. 

AEG logo
Siemens logo
Bosch logo
Miele logo

Uitvoering

Keukenbeslag

Keukenbeslag

Als figuurlijke kers op de taart, kan men de keuken afwerken met een ruim assortiment aan keukenbeslag. Een klassieke of moderne handgreep of push-to-open meubelbeslag maken de look van uw keuken compleet. 

In onderstaande catalogus kan u alvast enkele ideëen op doen die wij bij de samenstelling van uw keuken graag met u bespreken. 

Berma Decor catalogus meubelbeslag
Keukenontwerp

Keukens

Onze ontwerpstudio

Nadat wij met u het design, uitvoering en uitrusting van uw keukenproject hebben besproken, gaan wij aan de slag voor u. 

Wij bezorgen u een geheel vrijblijvende offerte vergezeld van bijhorende 2D-plannen. Door deze plannen krijgt uw keukenproject vorm en kan u zich al helemaal inbeelden hoe uw keuken er in het echt zal uitzien. Aangezien we op dat moment nog in de ontwerpfase zitten, vormt het geen enkel probleem om op uw vraag verschillende aanpassingen door te voeren. 

Bij de bevestiging van de offerte, stellen wij de definitieve technische plannen op en zijn we klaar om uw keuken in productie te nemen. Na plaatsing rest het u enkel nog om te genieten van uw keuken op maat. 

Affligem Wood Facebookpagina

Volg ons op sociale media!

Wenst u op de hoogte te blijven van ons schrijnwerk? Graag nodigen wij u uit om ons op sociale media te volgen. U kan onze recentste werken op Facebook, Pinterest, Instagram of Linkedin bekijken. 

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
Wij helpen graag mee aan uw bouw- of renovatieplannen. 

Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een plaatsbezoek en vrijblijvend offerte. Wij staan met alle plezier klaar voor het bespreken van uw project. 

Heeft u vragen omtrent onze keukens?

Affligem Wood als uw bouwpartner
Affligem Wood
Diensten 
Bellekouter 15

1790 Affligem 

+32 (0)470 10 80 47


affligemwood@outlook.com


BE 0728 799 602
Andere
Meer
  • Facebook - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel
bottom of page